EXAIR international logo

Accesorii pentru Duzele de Aer

Air Knife Mounting System

Fitinguri cu rotire

Fitingurile cu rotire EXAIR fac usor de ajustat tinta pentru Duzele de Aer s Jeturi. Corecta plasare a unghiului de suflare poate ajuta la optimizarea performantelor, reduce nivelul de zgomot si imbunatateste eficienta. Fitingurile cu rotire permit o miscare de 25 de grade in orice directie. Contructia este din Otel Inox tip 303.
Air Knife Mounting System

Control Electronic al Fluxului

Controlul Electronic al Fluxului de la EXAIR este un dispozitiv ce reduce dramatic costul aerului comprimat prin inchiderea lui cand nu este prezenta nici o piesa. Aceasta minimizeaza consumul de aer comprimat in operatii de suflare, uscare, racire, transport si eliminarea electricitatii statice. EFC combina un senzor fotoelectric cu un cronometru limitand folosirea aerului comprimat prin intrerupere atunci cind nu este prezenta nici o piesa. Pentru mai multe informatii vizitati pagina EFC.

Flexible Stay Set Hoses

Furtunele flexibile Stay Set Hoses

Pentru aplicatiile unde este necesara frecventa repozitionare a Duzelor de Aer sau a Jeturilor, Furtunele flexibile Stay Set Hoses™ sunt ideale. Montati furtunul in proximitatea aplicatiei si indoiti-l pentru a tinti cu fluxul de aer catre tinta. Intrucat furtunul are "memorie" el nu se va apleca sau indoi El pastreaza intotdeauna tinta pana cand va fi fizic mutat in urmatoarea pozitie.

Magentic Base

Baze magnetice

Bazele magnetice sunt potrivite pentru aplicatiile unde este necesara frecvent mutarea dispozitivului pneumatic. Magnetul puternic permite montarea orizontala si verticala. Este furnizat un robinet de inchidere ce poate fi folosit la variatia continua a fortei si a debitului.

Copyright ©2010 EXAIR Corporation. All Rights Reserved.