EXAIR international logo

Accesorii Cabinet Cooler® System

High Temperature Cabinet Cooler

Control Electronic al Temperaturii

CET (Control Electronic al Temperaturii) al EXAIR ofera control precis al temperaturii pentru incinta dvs. Temperatura se mentine, cu o precizie de ± 1°F la cea setata. Afisajul Digital monitorizeaza temperatura interna a panoului electric si activeaza solenoidul valvei (inclusa), numai atunci cand temperatura setata este depasita. Inchiderea de ABS / PC plastic a incintei CET este potrivita pentru NEMA 12, 4 si 4X medii. (Cabinet Cooler nu sunt incluse.)

Non-Hazardous Purge Cabinet Cooler

Kit de montare pe laterala

Kitul de montare pe lateral (Side Mount Kits) al EXAIR face posibila montarea pe partea laterala a tabloului electric atunci cand este limitat spatiul de pe partea de sus sau lateral. (NEMA 4 si 4X Cabinet Cooler trebuie sa fie montat vertical.) Kitul de montare laterala mentine clasificarea NEMA la incinte NEMA tip 12, 4 si 4X, mari si mici. Se monteaza intr-un orificiu de trecere standard. (1-1/2 NPS). Kitul Side Mount pentru NEMA 12 Cabinet Cooler au o constructie din aluminiu. Cele de NEMA 4 si 4X Cabinet Cooler sunt din otel inoxidabil Tip 303.

Kiturile pentru montaj lateral sunt adecvate pentru utilizare pe incinte electrice mari sau mici, cu un Cabinet Cooler ce are o capacitate de racire de pana la 2800 BTU/ora.

 

Thermostat

Termostat

Termostatul reglabil este setat de fabrica la 35°C (95°F). Acesta va tine in mod normal ± 2°F (1°C), fata de temperatura setata. Este alimentat la 120V, 50/60Hz si este recunoscut UL, Certificat CSA.

Copyright ©2010 EXAIR Corporation. All Rights Reserved.