EXAIR international logo

Ventuzele de Vacuum E-Vac

Large Round Vacuum Cup

Alegerea unei ventuze de vacuum potrivite

 

Ventuzele de vacuum EXAIR sunt din vinil. Acestea sunt ideale pentru aplicatii de uz general si au o excelenta rezistenta la uzura. Clasificarea Durometru (folosita pentru a indica flexibilitatea si rigiditatea ventuzei) este A50 Domeniul de temperatura este de la 0°C to 52°C (32°F to 125°F).

Round Vacuum Cup

Ventuzele rotunde sunt cel mai potrivite pentru suprafete netede si plate. Ele vor prinde si elibera rapid. Aceste ventuze isi pastreaza forma la utilizare prelungita si prind bine pe suprafete verticale. Ventuzele rotunde cu cleats sunt mai bun la ridicarea greutatilor. Cupele fara cleats pot fi folosite pentru ridicari usoare.

Oval Vacuum Cup

Ventuzele Ovale ofera cel mai mult vacuum corespunzator celei mai mari suprafete. Acestea furnizeaza mai multa putere de vid decat ventuzele rotunde si sunt potrivite pentru ridicarea de greutati. Acestea sunt concepute pentru a manipula foi de materiale plate, rigide ca lemn, sticla, cutii de carton si compozite.

Bellows Vacuum Cup Ventuzele Burduf sunt cele mai potrivite pentru texturi, suprafete inegale. Pliurile, numite "convolutii", ofera o zona rabatabila, care permite cupei sa se comprime rapid atunci cand atinge suprafata plana. Timpul de atasare si de eliberare este mai mare ca urmare a volumului semnificativ al cupei.
Copyright ©2010 EXAIR Corporation. All Rights Reserved.