EXAIR international logo

Debitmetru Digital - Digital Flowmeter™Intelligent Compressed Air

Monitorizeaza utilizarea de aer comprimat si pierderile!

Compressed Air Digital Flowmeter

Ce este Debitmetrul Digital?

Noul Debitmetru Digital al EXAIR este calea usoara de a monitoriza consumului de aer comprimat si pierderile! Afisajul digital arata cantitatea exacta de aer comprimat utilizata in aval. Acest lucru face posibil sa salvati mii de dolari pe an din pierderi de aer comprimat - ajuta la identificarea scurgerilor costisitoare sau a produselor ce consuma ineficient aerul. Multe companii instaleaza Debitmetrul Digital pe fiecare ramura majora din sistemul de distributie de aer pentru a monitoriza si a reduce utilizarea de aer comprimat.

De ce sa alegi Debitmetrul Digital - Digital Flowmeter?

Debitmetrul Digital are un display cu LED care indica debitul prin acea teava direct in m³/h. Doua modele sunt disponibile pentru utilizare, unul destinat pentru teava de otel de 1" (Schedule 40 iron pipe) iar celalalt pentru 2" (Schedule 40 iron pipe)

Debitmetru Digital este proiectat pentru montarea permanenta pe teava. Pentru aceasta este necesar ca utilizatorul sa faca doua gauri de 3/16 " diametru prin conducta folosind burghiul si dispozitivul de ghidare incluse. Cele doua sonde senzor de debit ale debirmetrului sunt inserate in aceste gauri. Unitatea se etanseaza pe conducta o data ce sunt stranse cele doua cleme. Nu vor fi niciodata necesare taieri, suduri, ajustari sau calibrari.

Avantaje

  • Usor de instalat
  • Fara piese in miscare
  • Sensibil la fluxuri mici
  • Nu necesita calibrare sau instalare
  • Include componentele necesare pentru instalare
  • Doua modele de utilizare, la 1" si 2" (Schedule 40 Iron Pipe)
Flowmeter Dimensions
Specifications
Precizia
5% din citire. Se adauga 1% din scara completa pentru temperatura aerului intre 4° pana la 49°C (40° la 120°F). Precizia va fi redusa, atunci cand debitul este in afara scalei specificate.
Presiunea de operare
30 - 140 PSIG pentru cea mai buna precizie - 200 PSIG max.
Putere de intrare
250 mA la 18 V CC / Alimentator 120VAC sau 100 - 240 VAC
Materiale Udate
Otel inoxidabil, aur, termo epoxi si Viton (etansare)
Ring Material
Aluminiu
Afisaj
Afisaj cu LED de patru cifre
Conformitate
CE si RoHS

 

 

 

Copyright ©2010 EXAIR Corporation. All Rights Reserved.